Viitoarea Lancia Delta va apărea peste 6 ani

Viitoarea Lancia Delta by Sebastiano Ciarcià

În următorii 10 ani, Lancia va acoperi 50% din segmentele pieței. Va lansa trei modele, câte unul la doi ani, iar viitoarea Lancia Delta va veni în 2028.

Planul pe zece ani al Lanciei va începe în 2024, cu noul Lancia Ypsilon. Aceasta va avea o lungime de aproximativ 4 metri, ”va juca” în segmentul B și va fi lansată cu un sistem de propulsie 100% electrificat.

În 2026, va sosi noua navă amiral. Va afișa o lungime de 4,6 metri și va permite mărcii să intre în segmentul crossoverelor de clasă medie.

Viitoarea Lancia Delta

În 2028, va fi lansată viitoarea Lancia Delta. Va avea 4,4 metri lungime, și va fi ”o mașină sculptată și musculoasă, cu linii geometrice, care va atrage pasionații de automobile din întreaga Europă”. Fotografiile nu sunt oficiale, ci doar niște randări ale designerului italian Sebastiano Ciarcià.

”Lancia este acum pregătită pentru Europa, făcând un prim pas pentru a deveni o marcă credibilă și respectată în segmentul premium. Planul nostru pe zece ani, aprobat în septembrie anul trecut, prinde acum contur, pas cu pas”, spune Luca Napolitano, CEO Lancia.

”Suntem marca eleganței italiene și aceasta este Renașterea noastră. Inovația și Designul atemporal au fost întotdeauna valorile noastre de bază, iar la acestea dorim să adăugăm sustenabilitatea, centrarea pe client și responsabilitatea, pentru că privim spre viitor cu mare ambiție.”

➡ Moda retro învie mașini istorice 💡

Cele trei modele vor acoperi 50% din piață și vor ținti clientela de modele premium. Lancia va lansa doar modele electrice începând cu 2026 și va vinde numai electrice începând cu 2028. De asemenea, Lancia va deveni marca grupului Stellantis cu cel mai mare procent de materiale reciclate. Ținta este ca 50% din materialele cu care iau contact călătorii să provină din procesul de reciclare.

Lancia Delta Integrale autoexpert.ro

Dincolo de atenția pentru mediu, interioarele Lancia vor adopta un stil aparte. Italienii vor adopta un stil unic, numit S.A.L.A. Sala, în italiană, înseamnă sufragerie. Dar acronimul vine de la Sound Air Light Augmented. Va fi un cumul de elemente care va crea o atmosferă unică.

Adaugati comentariu