Viitoarea Mazda CX-3 va fi mai mare și mai practică

Mazda CX-3 (4)

Viitoarea generație Mazda CX-3 este deja în lucru. Niponii au de gând să le propună clienților o mașină total diferită. Astfel, SUV-ul subcompact va crește semnificativ în dimensiuni, oferind, în consecință, mai mult spațiu la bord.

Sunt șanse mari ca Mazda CX-3 să primească și o platformă nouă, diferită de cea a modelului Mazda2, pe care era construită până acum. Astfel, la baza crossover-ului se va afla structura SkyActiv II, care vine la pachet cu rigiditate mai mare și cu tehnologie superioară celei de acum. Aceeași platformă stă și la baza modelului Mazda3, care va fi prezentată în noiembrie, la Salonul Auto de la Los Angeles.

Mazda CX-3 (7)

Citește și:

New York 2018 – Mazda CX-3 primește faruri noi și

frână de parcare electronică

Schimbarea va permite extinderea ampatamentului, mașina egalând astfel în dimensiuni rivali ca C-HR de la Toyota sau Kona de la Hyundai. Propulsoare SkyActiv-X, care asigură performanțe mai bune și eficiență mai mare, își vor face loc sub capota lui CX-3. Mașina va fi disponibilă cu o transmisie manuală cu șase rapoarte și una automată cu convertizor de cuplu.

Citește și:

Test drive Mazda CX-3 Takumi – Vaccinul anti SUV

Și portbagajul lui CX-3 va oferi mai mult spațiu decât modelul care se află la ora actuală pe piață. Linii redesenate și un interior rafinat, o ergonomie mai bună și o izolație fonică mai bună sunt pe listă pentru viitoarea generație.

Așteptăm viitoarea Mazda CX-3 în 2020.

Adaugati comentariu