Viitorul BMW Seria 3 arată ca un Seria 5 mai mic

BMW Seria 3

O imagine cu o mașină acoperită de o prelată semi-transparentă a apărut pe internet și a stârnit curiozitatea. Prelata ar putea ascunde viitorul BMW Seria 3. Limuzina de clasă medie va fi prezentată în octombrie, la Salonul Auto de la Paris.

Imaginea arată partea frontală a mașinii, cu grila tipică brand-ului, dar de dimensiuni mai mari față de ceea ce știm de la generația anterioară, flancată de faruri LED. Dimensiunile sunt un indiciu al faptului că am putea avea de-a face cu modelul M340i Performance.

Viitorul BMW Seria 3 nu s-a ascuns deloc în faza testelor. Chiar producătorul bavarez a dezvăluit o serie de fotografii cu mașina camuflată testând în Valea Morții din Statele Unite și în Las Vegas, dar și pe circuitul de la Nurburgring și în apropierea cercului polar.

Noul model va fi mai ușor cu aproximativ 55 de kilograme, pentru că inginerii au optimizat structura mașinii pentru a-i îmbunătăți rigiditatea.

Noul BMW Seria 3 va avea cel mai puternic motor

cu 4 cilindri din istoria companiei

Sub capota versiunii M340i Performance ar trebui să-și facă loc unitatea turbo B58 de 3.0 litri cu șase cilindri în linie, care dezvoltă 360 de cai putere și 501 Nm. La acest model, tracțiunea spate va fi standard, la fel și transmisia automată cu opt rapoarte. Tracțiunea integrală xDrive va fi disponibilă opțional.

BMW Seria 3 va primi și un nou sistem de amortizare, menit să garanteze echilibrul ideal între natura confortabilă și cea sportivă. Versiunea M340i Performance va veni însă cu suspensia M Sport, care apropie mașina de sol cu 10 milimetri.

Vom vedea viitorul BMW Seria 3 la începutul lunii viitoare, la Salonul Auto de la Paris.

 

Adaugati comentariu