Viitorul BMW Seria 3 este dezvăluit pas cu pas

Viitorul BMW Seria 3 (1)

Fotografii, clipuri și ce mai urmează? BMW seria 3 este dezvăluit pas cu pas înaintea debutului oficial programat pentru Salonul Auto de la Paris, care îi deschide porțile săptămâna viitoare. BMW arată acum profilul și interiorul viitoarei sale limuzine.

Zilele trecute, constructorul bavarez arăta mașina acoperită de o prelată, iar la început de septembrie, am văzut prototipurile testând în statul american Nevada.

Acum BMW face publice trei fotografii teaser, care dau de înțeles că avem de-a face cu versiunea M340i M Performance. Aceasta va fi vârful de gamă în familia Seria 3 până când își va face apariția M3, anul viitor, și o va detrona.

Viitorul BMW Seria 3 (3)

M340i ar putea primi motorul turbo de 3.0 litri cu șase cilindri în line, care dezvoltă 360 de cai putere. Tracțiunea spate și transmisia automată cu opt rapoarte vor fi standard, în timp ce sistemul de tracțiune integrală xDrive va fi oferit opțional.

La polul opus, se vor afla versiunile cu motoare pe benzină și diesel de 1.5 litri cu trei cilindri. Versiuni plug-in hybrid ar putea să-și facă apariția în gamă la o dată ulterioară, sistemul de propulsie integrând motoarele de 1.5 litri, respectiv 2.0 litri.

Viitorul BMW Seria 3 (2)

Fanii modelului vor fi, cu siguranță surprinși de dispariția design-ului tipic Hofmeister la geamurile din spate, așa cum arată una dintre cele trei fotografii teaser.

Aflat la cea de-a șaptea generație, BMW Seria 3 va fi prezentat pe 2 octombrie, la ora 10:00 a.m., la Salonul Auto de la Paris, în pavilionul 5. La Paris vor ajunge și noul BMW Z4, noul BMW Seria 8 Coupe, cea de-a patra generație BMW X5 și noul BMW M5 Competition.

Adaugati comentariu