Viitorul Mercedes-Benz GLE apare într-o schiță relevantă

Mercedes-Benz GLE sketch

Numărătoarea inversă a început pentru viitorul Mercedes-Benz GLE. SUV-ul care va fi dezvăluit în curând, este prezentat acum într-o schiță foarte relevantă.

O schiță făcută publică de Mercedes-Benz dezvăluie limbajul de design ales pentru noul GLE. Punând cap la cap fotografiile spion ale prototipurile surprinse în teste și schița, este clar că vom avea de-a face cu un SUV mai robust, cu forme rotunjite față de predecesorul său. Grila radiatorului, diferită față de ce apare în fotografiile spion, prezintă două lamele orizontale care sprijină logo-ul cu stea în trei colțuri.

Farurile par acum mai înguste și alungite, în timp ce capota primește nervuri ce sugerează forță. Șinele de pe acoperiș par integrate, dezvăluind astfel, natura aventuroasă a SUV-ului.

GLE, purtând un strat subțire de camuflaj, a fost surprins la aeroportul din Frankfurt zilele trecute, revenind în Germania după o sesiune intensă de teste în Orientul Mijlociu.

Mercedes-Benz intenționează să revoluționeze gama de motorizare, pentru a face GLE-ul mai atractiv. Noul propulsor de 3.0 litri cu șase cilindri al companiei va fi disponibil sub capota SUV-ului, în combinație cu o funcție EQ Boost, care îi asigură mai multă putere și un cuplu mai mare pentru perioade scurte de timp. Mercedes-Benz GLE Coupe își va face și el apariția, cu un look mai aerodinamic, la scurt timp.

Viitorul Mercedes-Benz GLE își va face debutul public la Salonul Auto de la Paris, luna viitoare, dar va fi prezentat online în zilele următoare. Rămâneți pe recepție!

Adaugati comentariu