Viitorul Mercedes-Benz GLE surprins aproape complet dezbrăcat de camuflaj

Mercedes-Benz GLE (3)

Viitorul Mercedes-Benz GLE a fost surprins aproape necamuflat. SUV-ul care va fi prezentat la Salonul Auto de la Paris a fost adus la Frankfurt, după o sesiune de teste în Orientul Mijlociu. Imaginale au fost surprinse de Frankfurtercarspotter, care le-a postat pe contul său de Instagram.

Farurile și stopurile prototipului sunt încă acoperite, dar putem observa linii rotunjite, o grilă nouă și pasaje ale roților cu aspect complet nou, care nu seamănă cu nimic existent deja în gama Mercedes.

Mercedes-Benz GLE

Actualul GLE este de șapte ani pe piață, interval în care rivalii nu au stat degeaba. Audi a prezentat Q7 în februarie 2015, iar BMW a trimis în luptă noul X5 chiar anul acesta. Așa că este momentul potrivit pentru SUV-ul de la Mercedes să revină în arena SUV-urilor premium de clasă mare.

Prețuri BMW X5 – SUV-ul premium pornește de la …

Mercedes-Benz GLE se pregătește să-și facă intrarea în scenă. Până atunci însă, mașina a fost fotografiată chiar pe aeroportul din Frankfurt, la întoarcerea în Germania.

Mercedes-Benz GLE

GLE a trecut printr-o sesiune dură de teste în Orientul Mijlociu, acolo unde inginerii de la Mercedes au verificat comportamentul echipamentelor aflate la bord în condiții de temperatură extremă. Sunt încă peste 40 de grade acolo chiar și la început de toamnă.

Pe lângă modificările exterioare, care îl aliniază noului limbaj de design al producătorului premium german, GLE va primi motoare noi și tehnologii de ultimă oră, dar și funcții care îl vor face mai capabil în off-road.

Sursă foto: Mercedesblog.com

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top