Viitorul model DS 4 va fi un plug-in hybrid de 225 CP

DS Automobiles a prezentat primele informații despre viitorul model de clasă compactă DS 4. Acesta va folosi un sistem de propulsie plug-in hybrid de 225 CP și va fi disponibil în prima parte a anului viitor.

DS Automobiles, divizia premium din cadrul grupului PSA, va lansa anul viitor o nouă generație a modelului compact DS 4. Noul model va fi poziționat între DS3 Crossback și DS 7 Crossback.

Noul model nu va fi un hatchback clasic, dar nu va avea nici formele unui crossover tradițional, spun reprezentanții mărcii franceze.

Noul DS 4 va folosi arhitectura EMP2 din cadrul grupului PSA, iar sistemul de propulsie va fi asigurat de un tren de rulare plug-in hybrid format din motorul de 1.6 litri turbo de 180 CP și un motor electric de 110 CP. Resursele sunt gestionate de o cutie de viteze automată cu opt trepte. Puterea totală a sistemului este de 225 CP.

Nu a fost comunicată capacitatea bateriei, dar dacă sistemul preia bateria folosită de actualul model Peugeot 3008 Hybrid, acesta are o capacitate de 13.2 kWh.

Noul DS 4 va folosi un nou sistem de infotainment numit Iris, ce va suporta updaturi over-the-air. Sistemul va folosi un head-up display nou și elemente de realitate augmentată.

La nivel de design, DS spune că noul model va folosi elemente de design de la conceptul DS Aero Lounge, prezentat în luna februarie.

Via DS Automobiles

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top