Viitorul Volkswagen Passat testează pe zăpadă. Când va fi gata?

Volkswagen Passat (13)

A sosit momentul pentru Volkswagen Passat să-și primească o nouă generație. Astfel, cea de-a opta a fost surprinsă deja în teste. Nemții își aliniază astfel limuzina gamei actuale.

Fotografiile spion arată versiunea limuzină, dar și modelul break testând în nordul Europei, pe drumuri acoperite de zăpadă. Cele două ar putea fi prezentate în primăvară, la Salonul Auto de la Geneva. Nemții au publicat deja primul teaser cu modelul care își va face apariția anul viitor.

Volkswagen Passat (6)Citește și:

Best-seller în Europa, Cenușăreasă în State. Americanii opresc producția pentru Volkswagen Passat

Camuflajul acoperă extremitățile prototipurilor, dar putem observa că viitorul Passat nu va primi un design revoluționar. Partea frontală va fi inspirată de cea a fratelui Arteon, iar farurile vor avea o semnătură luminoasă nouă.

Nici interiorul nu va fi vizat de modificări radicale, pentru că Volkswagen intenționează să aducă la bord doar mici corecturi, pentru o ergonomie și un confort superioare celor ale modelului actual.

Volkswagen Passat (5)

Sub capota noului Volkswagen Passat își vor face loc motoare pe benzină și diesel, de 2.0 litri, cu 150 și 190 de cai putere. O versiune GTE rămâne în cărțile constructorului de la Wolfsburg.

Passat nu se va mai fabrica în Germania. Volkswagen mută producția la uzina Skoda din Cehia, pentru a face loc dezvoltării modelelor electrice.

Sursă foto: Quattroruote.it.

Adaugati comentariu