Viitorul Volkswagen Passat apare în primul teaser. Din față seamănă cu Touareg?

Volkswagen Passat (1)

Viitorul Volkswagen Passat e pe drum. Limuzina germană va fi prezentată la Salonul Auto de la Detroit în ianuarie 2019. Compania a prezentat deja o serie de schițe care arată sumar desginul noului model.

Pe fondul noului scandal izbucnit în Germania, în care nemții sunt acuzați că au vândut mii de modele pre-serie ca mașini rulate, compania lucrează intens la viitorul Volkswagen Passat. Mașina arată mai sportiv și mai agresiv ca predecesorl său, venind cu o grilă nouă, cu dimensiuni mai mari. Tot mai agresiv este desenată și bara față, iar prizele de aer au margini de culoare neagră.

Pare mai plată capota lui Passat din schițele oficiale, iar aripile par mai proeminente. O serie de nervuri își fac apariția pe caroserie pentru un look mai stilat.

Volkswagen Passat (3)

Și partea posterioară vine cu noutăți, pentru că avem și acolo o bară redesenată și un eleron integrat în capacul portbagajului. Stopurile noi și evacuările cromate completează imaginea spatelui viitoarei limuzine.

Volkswagen păstrează misterul asupra interiorului, dar Passat ar trebui să primească un ecran tactil de 8 inci și un instrumentar de bord digital.

Passat primește un look nou, dar își păstrează platforma și, implicit, ampatamentul de 2.804 mm, care îi garantează un spațiu generos, modelul fiind unul dintre liderii segmentului D la acest capitol.

Volkswagen Passat (2)Citește și:

Nici Volkswagen nu ne vrea. Nemții au ales altă țară pentru uzina care

va produce Seat Ateca și Skoda Karoq

Sub capota viitorului Passat, își face loc motor ulturbo de 2.0 litri cu patru cilindri, dar își va face apariția în gamă și o versiune plug-in hybrid, care va integra un motor tubro de 1.4 litri și 156 de cai putere și un motor electric, care îi va aduce încă 115 cai putere. Autonomia electrică ar trebui să fie de peste 50 de kilometri.

Producția limuzinei de la Volkswagen se va muta – așa cum a anunțat constructorul german – de la uzinele din Emden și Hanovra din Germania, la centrul de producție de la Kvasiny din Cehia.

Adaugati comentariu