Volkswagen Amarok: imagini cu noul pick-up în versiune camuflată

Volkswagen se apropie de lansarea noii generații a pick-up-ului Amarok. Noul model camuflat a fost surprins într-o serie de imagini oficiale.

Volkswagen a dat o serie de detalii despre noul său model Amarok. Pick-up-ul va primi o a doua generație în această vară. Modelul trece prin ultimele teste înainte de lansarea comercială, iar divizia Volkswagen Vehicule Comerciale a publicat o serie de imagini cu noul model în versiune camuflată.

Volkswagen Amarok – schițe de design

Noul pick-up va avea o lungime de 5,35 metri (cu 10 cm mai mult față de actuala generație), iar ampatamentul va avea 3,27 metri (cu 17.5 cm mai mult). Noul Amarok va avea o sarcină utilă de 1,2 tone.

Amarok va folosi platforma noului Ford Ranger, cele două companii semnând un acord de colaborare pe partea de vehicule comerciale. Noul model Volkswagen Amarok va fi produs în Africa de Sud.

În funcție de piață, Volkswagen va oferi noul model cu motorizare pe benzină sau cu propulsoare diesel (vor exista patru motorizări diesel diferite). Motoarele vor avea 4 sau 6 cilindri, iar capacitatea cilindrică va varia între 2.0 și 3.0 litri. Modelul va putea fi configurat cu propulsie spate, sau tracțiune integrală.

Noul pick-up Amarok va fi echipat cu peste 30 de sisteme de siguranță și asistare. Modelul Amarok a fost vândut în peste 830.000 de exemplare pe piețele din Europa, America de Sud, Africa de Sud și Oceania.

Via Volkswagen Vehicule Comerciale

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top