Volkswagen Amarok: schițe de design noi pentru viitorul pick-up

Divizia Volkswagen Vehicule Comerciale a publicat un set nou de schițe de design pentru viitoarea generație a pick-up-ului Amarok.

Pick-up-ul Volkswagen Amarok va primi o nouă generație în decursul acestui an despre care ne putem face o idee din noile schițe de design publicate de VW.

Volkswagen Amarok – schițe de design

Volkswagen a publicat deja anterior o serie de imagini schițate, continuând astfel campania de teasing pentru noua generație Amarok. Noul model va fi mai mare față de actualul model, urmând să aibă o lungime de 5.35 metri, cu 10 cm mai lung. Noul Amarok va fi mai lat și va ofi mai mult spațiu pentru pasagerii de pe bancheta spate. Pasajele roților sunt foarte evazate, iar în zona inferioară sunt protejate de ornamente din plastic.

Amarok va folosi ca propulsor principal un motor V6 turbodiesel, dar Volkswagen nu a detaliat încă partea tehnică a noului model. Noul Amarok va împărți platforma tehnică cu Ford Ranger, Volkswagen și Ford colaborând deja în acest segment. Noul Amarok va fi disponibil într-o variantă cu cabină simplă și dublă. Este posibil să vedem și o versiune Amarok R cu o putere de aproximativ 300 CP.

Actuala generație Volkswagen Amarok este produsă încă din 2010. Germanii au vândut peste 815.000 exemplare, iar noua generație își dorește un succes similar. Noul Amarok va fi produs în Africa de Sud.

Via Volkswagen

Adaugati comentariu