Volkswagen Golf R 20 Years: ediție aniversară pentru performantul model compact

Volkswagen aniversează 20 de ani de la lansarea modelului Golf R prin lansarea unei ediții speciale numită Golf R 20 Years.

Volkswagen Golf R împlinește 20 de ani de la debutul performantei versiuni. Golf R a debutat în 2002 pe a patra generație a modelului compact Golf.

VW Golf R 20 Years – model aniversar

Pentru a marca momentul aniversar, Volkswagen a creat o ediție specială pentru actualul Golf R numită 20 Years. oua ediție Golf R 20 Years va fi disponibilă pentru comandă pentru aproape un an, iar prețul de pornire pe piața din Germania este de 59.995 de euro.

Modelul aniversar beneficiază de pachetul R Performance ca echipare standard. Sub capotă regăsim propulsorul 2.0 turbo cu 333 CP ce poate accelera de la 0 la 100 km/oră în 4,6 secunde. Viteza maximă este limitată la 270 km/oră. Transmisia este asigurată de o cutie automată cu 7 trepte. Modelul beneficiază și de tracțiune integrală.

Ca aspect exterior, modelul aniversar beneficiază de un eleron spate diferit și jante model Estoril cu diametrul de 19 inchi. Din pachetul aniversar mai fac parte lumini de întâmpinare ce proiectează pe asfalt logo-ul versiunii. Sistemul de evacuare a fost produs de Akrapovic. Modelul aniversar se poate comanda în doua două culori pentru caroserie: albastru sau alb.

Via Volkswagen

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top