Volkswagen Golf R 333: ediție limitată pentru hothatch-ul compact

VW Golf R 333 Limited Edition

Volkswagen a lansat o ediție limitată la doar 333 exemplare pentru performantul Golf R. Modelul special s-a vândut în doar 8 minute după deschiderea listei de comenzi în ciuda prețului de 76.410 euro pe piața din Germania.

Volkswagen a prezentat o ediție specială pentru modelul Golf R. Numită Golf R 333 Limited Edition, aceasta este disponibilă exclusiv în nuanța Galben Lime Metallic cu plafon negru, jante de 19 inchi cu design Estoril, anvelope semi-slick performante, o grafică specială cu logo-ul 333 și sistem de eșapament Akrapovic.

VW Golf R 333 Limited Edition

Ediție specială Volkswagen Golf R 333

La interior, modelul compact a fost personalizat cu tapițerie din piele Nappa, sistem audio Harman Kardon, ornamente din fibră de carbon și o plăcuță cu numărul de serie al exemplarului. Modelul este echipat cu toate sistemele de asistență activă oferite de Volkswagen inclusiv Cruise Control Adaptiv, cu funcție Stop & Go, Lane Assist, Emergency Assist și Travel Assist.

VW Golf R 333 Limited Edition

Pentru motorizare, Volkswagen a ales propulsorul 2.0 turbo ce oferă 333 CP și 420 Nm, motor ce a mai fost folosit și pentru ediția specială Golf R 20 Years. Modelul poate accelera de la 0 la 100 km/oră în 4,6 secunde, iar viteza maximă ce poate fi atinsa este de 270 km/oră. Motorizarea este asociată cu o cutie de viteze automată cu două ambreiaje.

Lista de comenzi pentru ediția specială Volkswagen Golf R 333 s-a deschis în Germania pe 2 iunie, toate exemplarele fiind epuizate în mai puțin de 8 minute. Prețul de pornire pentru Golf R 333 este de 76.410 euro. Primele exemplare vor fi livrate în luna octombrie a anului curent.

Via Volkswagen

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Renault Trafic E-Tech Electric AutoExpert.ro

Test drive Renault Trafic E-Tech Electric

Renault își electrifică toată gama de vehicule comerciale. Ultimul pas al procesului se numește Trafic E-Tech Electric. L-am testat în Bordeaux, și

Scroll to Top