Volkswagen ID.Buzz cu ampatament mărit va debuta în 2024

VW ID.Buzz LWB

Volkswagen anunță lansarea versiunii cu ampatament mărit pentru modelul electric ID.Buzz. Noul model va avea șapte locuri și va debuta inițial în SUA.

Modelul electric Volkswagen ID.Buzz este lansat oficial pe piața nord-americană în varianta LWB. Cu o lungime de 4962 mm și șapte locuri pe trei rânduri, modelul este bine adaptat pentru cerințele pieței americane. Primele exemplare vor fi livrate la începutul anului 2024, iar tot atunci varianta cu ampatament mărit va fi disponibilă și pentru clienții din Europa.

VW ID.Buzz LWB

Volkswagen ID.Buzz cu ampatament mărit

Noul model va beneficia de un ampatement mărit cu 250 mm, ce creează loc pentru al treilea rând de scaune. Cele două rânduri de scaune se pot plia pentru a crea un spațiu de încărcare de 2469 litri. Pentru propulsie, ID.Buzz LWB beneficiază de un motor electric ce oferă 286 CP, 550 Nm și o baterie mai mare de 85 kWh (capacitate netă). Modelul dispune și de pompă de căldură pentru o mai bună eficiență pe timp de iarnă.

VW ID.Buzz LWB

Volkswagen ID.Buzz LWB poate accelera de la 0 la 100 km/oră în 7,9 secunde, iar viteza maximă a fost limitată la 160 km/oră. Varianta cu ampatament scurt și motor de 204 CP are o viteză maximă de 145 km/oră.

Mai mult, Volkswagen anunță și o viitoare versiune ID.Buzz GTX cu două motoare electrice, câte unul pentru fiecare punte. Aceasta va avea o putere totală de 339 CP și va debutat tot în 2024. Versiunea GTX va avea un timp de accelerare de la 0 la 100 km/oră de 6,4 secunde.

VW ID.Buzz LWB

Gama de culori pentru caroserie primește trei nuanțe noi: Albastru Cabana, Argintiu Metro și Gri Indium. Noul model cu ampatament mărit mai primește un head-up display opțional, sistem infotainment upgradat și un plafon panoramic din sticlă cu o suprafață de 1.5 metri pătrați.

Via Volkswagen

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top