Volkswagen ID.Buzz: prețuri pentru piața din Germania

Volkswagen a comunicat prețurile pentru noul model electric Volkswagen ID.Buzz pe piața din Germania. ID.Buzz poate fi comandat începând din această săptămână pe majoritatea piețelor europene.

Unul dintre cele mai așteptate modele electric, retro-bus-ul Volkswagen ID.Buzz poate fi comandat pe principalele piețe europene începând din această săptămână. Pe piața din Germania, prețurile încep de la 64.581 euro pentru varianta Pro. În Germania, vehiculele electrice beneficiază de o reducere de 7500 euro, deci prețul noului model Volkswagen pornește de la 56.606 euro.

Prețuri Volkswagen ID.Buzz în Germania

Versiunea ID.Buzz Pro este bine echipată având blocuri optice LED, cruise control, sistem de frânare automată în caz de coliziune iminentă, sistem climatizare automat, volan multifuncțional și multe altele. ID.Buzz folosește motorul electric de 204 CP amplasat pe puntea spate. Acesta oferă un cuplu de 310 Nm și este alimentat de o baterie de 77 kWh. La prizele AC, ID.Buzz suportă încărcări de până la 11 kWh, iar la stațiile rapide DC, poate trage până la 170 kW, az în care o încărcare de la 5 la 80% durează 30 minute.

Versiunea dedicată transportului de marfă, ID.Buzz Cargo are un preț de pornire de 54.430 euro în Germania. Cu subvenția de 7500 euro aplicaă, prețul scade la 46.455 euro.

Via Volkswagen

Adaugati comentariu