Volkswagen ID3 1ST a sosit oficial în România

Noul model electric de la Volkswagen poate fi văzut în weekendul 30 nov – 1 decembrie în Băneasa Shopping City. 

Lansat la Salonul Auto de la Frankfurt, cel mai nou model electric din gama Volkswagen a sosit oficial în România. Primele exemplare ID.3 1ST vor putea fi admirate la parterul centrului comercial Băneasa Shopping City unde vor fi expuse între 30 nov și 1 dec.

Ediția de lansare numită Volksagen ID.3 1ST a putut fi rezervată online înainte de lansarea modelului. 30.000 de comenzi au fost înregistrate în toată lumea, iar cota rezervată României de 450 unități s-a epuizat.

Primele livrări ID.3 1ST vor avea loc în vara anului viitor, modelul având disponibile trei variante de echipare: Standard, Plus și Max. Prețurile de pornire pentru piața locală pornesc de la 36.072 de euro pentru varianta Standard, 41.786 de euro pentru Plus și 47.505 de euro pentru varianta Max, fără subvenții. De asemenea, toate versiunile ID.3 1ST pot fi comandate în trei variante de culoare, respectiv alb (Glacier White), gri (Manganese Grey) și turcoaz (Makena Turquois).

Volkswagen ID.3 1ST folosește un motor electric de 204 CP (150 kW) amplasat pe puntea spate și o baterie de 58 kWh ce oferă o autonomie de 420 km.

Producția noului model electric a debutat pe 4 noimebrie în uzina VW de la Zwickau, Germania.

Alături de primul exemplar Volkswagen ID.3 1ST, Volkswagen a adus la București și trofeul UEFA Euro 2020. Volkswagen este partenerul pentru mobilitate al Campionatului European de Fotbal 2020.

Adaugati comentariu