Volkswagen mai inventează un SUV. Cum se va numi rivalul lui Defender

SUV Volkswagen T-Rug

Un nou SUV Volkswagen e pe drum. Constructorul german va miza pe vehicule cu gardă mare la sol și pe mașini electrice în 2019, sperând să-și păstreze trendul ascendant. Nemții au vândut în 2018 cu aproximativ 280.000 de unități mai mult ca în 2017.

Revista germane Auto Bild anunță apariția unui nou SUV Volkswagen în 2019. Acesta va purta denumirea T-Rug și va avea abilități de offroader. Disponibil cu o caroserie cu trei, respectiv cinci portiere, T-Rug va fi rival pentru Defender-ul pe care Land Rover îl supune unor teste intensive în această perioadă și a cărui lansare a fost deja confirmată petnru anul viitor.

Sunt puține detalii referitoare la viitorul model cu gardă mare la sol, dar știm că versiunea cu trei uși ar putea avea o lungime de aproximativ 4 metri și jumătate, în timp ce aproximativ 4,85 m vor fi trecuți în contul modelului cu cinci uși.

Surpriza va fi însă, sistemul de propulsie al viitorului T-Rug: va fi un vehicul cu emisii zero, construit pe platforma MEB a Grupului Volkswagen, care va beneficia de aportul sistemului de tracțiune integrală. Auto Bild notează că modelul este, la această oră, subiect de dezbatere la Volkswagen. Dacă va primi undă verde, acesta va face parte din familia de mașini electrice de la Wolfsburg, ID, în care vor ajunge un model compact care ar putea purta denumirea Neo, un crossover cu 7 locuri, dar și o limuzină. Volkswagen T-Rug va veni cu o cabină destul de spartană, cu suprafețe din plastic dur și rezistent, care va putea fi curățată, spun nemții, cu ajutorul unui furtun cu apă.

Sursă foto: randare digitală Auto Bild

Adaugati comentariu