Volkswagen Polo facelift: informații și fotografii oficiale

Volkswagen a prezentat oficial noul Polo facelift: modificări aduse designului exterior și  faruri Matrix LED pentru modelul de clasă mică.

Volkswagen a prezentat oficial versiunea cu facelift a modelului de clasă mică Polo. Constructorul german continuă să armonizeze designul modelelor sale pentru a le include într-o mare familie, iar Polo primește blocuri optice noi cu tehnologie Matrix LED și o linie LED ce unește cele două faruri după modelul văzut la Golf 8, ID.3 sau Arteon.

Volkswagen Polo facelift

Polo este un model important pentru Volkswagen, fiind unul dintre bestseller-urile mărcii. În cei 45 de ani de istorie, Volkswagen a vândut peste 18 milioane de exemplare Polo.

Noul model primește și stopuri LED în standard, spoilere față/spate redesenate, hayon cu o formă nouă și noua simbolistică de marcă cu numele modelului amplasat central sub sigla mărcii.

Modelul primește și sistemul Travel Assist ca opțiune. Acesta permite condusul autonom de nivel 2, la fel ca la modelul Passat, alături de cruise control adaptiv și menținerea automată a benzii de rulare. La interior, Polo facelift primește un sistem de infotainment upgradat cu ecran de 6.5 inch ca echipare standard sau 9.2 inch, opțional. Planșa de bord este un ecran digital de 8 inch.

Gama de motorizări rămâne neschimbată. Propulsorul 1.0 benzină este disponibil în variante de 80 CP, sau 1.0 turbo de 95 sau 110 CP. Pentru anumite piețe este disponibilă și o variantă CNG (gaz natural comprimat) de 90 CP.

Vor fi disponibile trei versiuni de echipare: Life, Style sau R-Line.

Test drive Volkswagen Polo 1.0 TSI

Via Volkswagen

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top