Volkswagen Polo GTi facelift: 207 CP pentru hot hatch-ul german

Volkswagen a prezentat oficial versiunea cu facelift a modelului Polo GTI: hot hatch-ul de clasă mică are acum 207 CP și un look mai proaspăt.

După ce a operat un facelift pentru gama modelului Polo în luna aprilie, Volkswagen prezintă oficial și faceliftul pentru vârful de gamă: Polo GTI.

Volkswagen Polo GTI facelift

Versiunea sportivă a modelului de clasă mică primește noul look cu blocuri optice noi ce folosesc tehnologia IQ.Light LED matrix, spoilere redesenate și elemente specifice modelelor GTI: siglă GTI pe calandru, jante cu design nou și accente de culoare roșie.

În spate, stopurile au o formă nouă, iar sigla GTI este amplasată pe centrul hayon-ului chiar sub logo-ul Volkswagen. La interior avem o multitudine de accente de culoare roșie, scaune tapițate cu celebrul tartan și sistem multimedia cu ecran de 8 inch, care, opțional, poate crește la 9.2 inch.

Puterea motorului a crescut de la 200 la 207 CP oferiți de motorul 2.0 TSI. Puterea este transmisă către puntea față prin intermediul cutie de viteze DSG cu șapte trepte. Accelerația de la 0 la 100 km/oră se face în 6.5 secunde, iar viteza maximă este de 240 km/oră.

Noul model dispune pentru prima dată și de pachetul Volkswagen Travel Asist ce include cruise control adaptiv, lane assist, side assist și rear traffic alert.

Via Volkswagen

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top