Volkswagen Polo GTi facelift: 207 CP pentru hot hatch-ul german

Volkswagen a prezentat oficial versiunea cu facelift a modelului Polo GTI: hot hatch-ul de clasă mică are acum 207 CP și un look mai proaspăt.

După ce a operat un facelift pentru gama modelului Polo în luna aprilie, Volkswagen prezintă oficial și faceliftul pentru vârful de gamă: Polo GTI.

Volkswagen Polo GTI facelift

Versiunea sportivă a modelului de clasă mică primește noul look cu blocuri optice noi ce folosesc tehnologia IQ.Light LED matrix, spoilere redesenate și elemente specifice modelelor GTI: siglă GTI pe calandru, jante cu design nou și accente de culoare roșie.

În spate, stopurile au o formă nouă, iar sigla GTI este amplasată pe centrul hayon-ului chiar sub logo-ul Volkswagen. La interior avem o multitudine de accente de culoare roșie, scaune tapițate cu celebrul tartan și sistem multimedia cu ecran de 8 inch, care, opțional, poate crește la 9.2 inch.

Puterea motorului a crescut de la 200 la 207 CP oferiți de motorul 2.0 TSI. Puterea este transmisă către puntea față prin intermediul cutie de viteze DSG cu șapte trepte. Accelerația de la 0 la 100 km/oră se face în 6.5 secunde, iar viteza maximă este de 240 km/oră.

Noul model dispune pentru prima dată și de pachetul Volkswagen Travel Asist ce include cruise control adaptiv, lane assist, side assist și rear traffic alert.

Via Volkswagen

Adaugati comentariu