Volkswagen Polo GTI facelift: prima schiță de design

Versiunea cu facelift a modelului de clasă mică Polo a fost lansată la finalul lunii aprilie, iar acum constructorul german se pregătește pentru versiunea sportivă: Polo GTI facelift.

Volkswagen va aplica faceliftul operat modelului Polo luna trecută și versiunii sportive GTI. Pentru a ne face o idee despre cum va arăta noul model, Volkswagen a publicat o schiță de design. Din aceasta se remarcă o serie de modificări estetice la exterior, abordând un look mai agresiv, cu un spoiler proeminent și aripi evazate.

Volkswagen Polo GTI facelift

Volkswagen nu a dat detalii tehnice, dar spune că noua versiune Polo GTI va avea toate ingredintele necesare pentru un hot hatch pursânge. Din schiță se mai remarcă luminile în formă de romb amplasate direct pe spoiler, sigla GTI roșie plasată în lateralul calandrului și blocurile optice cu o formă mai agresivă.

Nu au fost publicate imagini sau schițe cu interiorul modelului, dar putem specula că Polo GTI va prelua de la Polo facelift interiorul cu planșă de bord digitală și elementele specifice versiunii GTI.

Noul Volkswagen Polo GTI facelift va debuta la finalul lunii iunie.

Via Volkswagen

Adaugati comentariu