Advertisement

Volkswagen pregătește noul Tiguan. Când va fi gata?

Volkswagen Tiguan

Volkswagen Tiguan, așa cum îl știm, se va schimba radical. Auto Express anunță că nemții lucrează la viitoarea generație a best-seller-ului său.

Volkswagen Tiguan va primi un nou design, mult mai sportiv ca actualul și chiar linii de SUV coupe, cu o linie a plafonului descendentă. Noua soluție de design va aduce forme mai curbate Tiguan-ului care are, în prezent, linii angulare.

Test drive Volkswagen Tiguan Highline 2.0 TDI DSG

Cabina viitorului model va prelua elemente de la noul Passat, primind un instrumentar de bord digital și un sistem multimedia cu ecran de mari dimensiuni. Nu sunt programate modificări radicale la interior, iar portbagajul va păstra dimensiuni asemănătoare: aproximativ 470 de litri înainte de rabatarea banchetei. Cine vrea mai mult spațiu poate alege versiunea Allspace, care este cu aproximativ 25 de milimetri mai lungă.

La baza viitoarei generații se va afla platforma MQB, iar sub capotă va ajunge o gamă asemănătoare cu ceea ce se regăsește în gama viitorului Golf. Pe listă se vor regăsi două versiuni plug-in hybrid, dar și o versiune sportivă, Tiguan R, cu motor turbo de 2.0 litri cu patru cilindri, care va produce peste 350 de cai putere.

Acesta este SUV-ul Jetta, cel mai ieftin SUV construit vreodată de Volkswagen

Volkswagen pregătește pentru viitorul său Tiguan, vândut în peste 850.000 de unități la nivel global în 2018, și funcții de rulare automată de Nivelul 4, anunță AutoExpress. Noul Volkswagen Tiguan va fi prezentat în 2022.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top