Volkswagen prezintă cel mai puternic T-Roc. Ajunge de la 0 la 100 km/h în…

Volkswagen T-Roc 190 CP (2)

Volkswagen își prezintă noul vârf de gamă T-Roc. Este vorba despre versiunea cu motor 2.0 TDI și 190 de cai putere. Mașina poate fi comandată cu două pachete noi, interesante.

Noul Volkswagen T-Roc 2.0 TDI este cel mai puternic T-Roc. Motorul diesel dezvoltă 190 de cai putere și un cuplu de 400 Nm, transmis către toate cele patru roți prin intermediul unui sistem de tracțiune integrală 4MOTION. Motorul este cuplat la o transmisie automată DSG, cu șapte trepte și dublu ambreiaj.

Volkswagen T-Roc 190 CP (5)

Acesta poate fi comandat cu pachetul “Black Style” sau cu pachetul “Beats”. Primul vine cu o serie de elemente constrastante negre. Pe listă se află carcase negre ale oglinzilor și jante cu finisaj negru Grange Hill de 18 inci. Se pot alege contra cost jante Suzuka de 19 inci, tot negre. Opțional, poate fi comandat și un acoperiș negru.

Test drive Volkswagen T-Roc – Cine se îndoia că Volkswagen produce mașini cu suflet?

Cabina continuă stilul de la exterior cu un plafon negru și bord în aceeași nuanță, în contrast cu lumina ambientală alba.

Volkswagen T-Roc 190 CP (1)

Cel de-al al doilea pachet aduce la bord, așa cum îi spune numele, sistemul desonorizare “beats” c 16 incinte, 8 amplificatoare și o putere de 300 de watti, dar și accente de culoare roșie la interior, și la exterior. Apar astfel în negru carcasele oglinzilor, în timp ce montanții poartă un model special. Jantele au accente roșii.

Prețul de pornire în Germania pentru noul Volkswagen T-Roc 2.0 TDI este de 35.105 euro.

Volkswagen T-Roc 190 CP (4)

Adaugati comentariu