Volkswagen reia treptat producția

VW reia treptat producția Volkswagen

Volkswagen reia treptat producția în Europa în perioada 20-27 aprilie după ce a implementat de succes numeroase măsuri de protecție în China, unde funcționează deja 32 din cele 33 fabrici. 

Volkswagen reia treptat producția în Europa. Din 20 aprilie repornesc uzinele din Zwickau și Bratislava iar din 27 aprilie se reia producția la restul uzinelor din Germania, Portugalia, Africa de Nord, Rusia și SUA.

În mai va reîncepe producția și în uzinele din Africa de Sud, Argentina, Brazilia și Mexic. Și divizia de componente VW își va extinde producția treptat.

În pauza cauzată de oprirea producției, VW a dezvoltat un catalog cuprinzător cu măsuri pentru protecția sănătății angajaților și s-au restabilit lanțurile de aprovizionare.

Vezi prima schiță cu VW Tiguan facelift 

VW a luat 100 măsuri pentru protecția angajaților în scopul de a reduce la minum riscul de infectare.

Divizia de Componente Volkswagen a reluat deja producția la fabricile din Brunswick și Kassel din 6 aprilie și la cele din Salzgitter, Chemnitz și Hanovra, precum și la cele din Polonia din 14 aprilie, pentru a putea asigura componente autoturismelor produse în China.

După reluarea producției în China, nu a fost raportat niciun caz de coronavirus printre angajații de acolo. Alte măsuri de protecție se vor lua în baza extinderii dialogului si a procedurilor în cadrul Grupului Volkswagen dar și a recomandarilor Institutului Robert Koch.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top