Volkswagen T-Roc Cabriolet Edition Grey – ediție limitată la 999 exemplare

Volkswagen a prezentat o ediție specială a modelului T-Roc Cabriolet numită Edition Grey fabricată în doar 999 exemplare.

Modelul decapotabil T-Roc a primit o ediție specială limitată la o producție de 999 de exemplare. Seria specială se numește Edition Grey, toate exemplarele fiind vopsite în nuanța gri mat. Pe lângă nuanța exclusivă, T-Roc Cabriolet Edition Grey se bazează pe echiparea R-Line.

Volkswagen T-Roc Cabriolet Edition Grey

Aceasta aduce accente negre pentru protecțiile aripilor, mânerele portierelor, carcasele exterioare ale oglinzilor retrovizoare, eleronul spate și jantele. Pe lista dotărilor de serie mai există pachetul de iarnă cu scaune încălzite și volan încălzit, faruri LED Matrix, navigație și sisteme complete de siguranță active.

Opțional, clienții mai pot alege jante de 19 inchi, șasiu adaptiv DCC, sistem navigație Discover Pro și sistem audio Beats.

Volkswagen T-Roc Cabriolet Edition Grey va fi disponibil exclusiv cu motorizarea 1.5 turbo TSI de 150 CP, iar prețul pe piața din Germania începe de la 46.470 euro. Primele livrări vor avea loc în februarie 2023.

Modelul VW T-roc Cabriolet a fost lansat inițial în primăvara anului 2020, marcând revenirea mărcii germane pe piața modelelor decapotabile. Volkswagen a construit cabriolete încă de la prima generație a modelului Beetle în 1949, a creat elegantul Karmann Ghia Cabriolet (1957) pentru ca apoi să ofere o variantă decapotabilă pentru prima generație a celebrului Golf în 1979. Volkswagen Golf a mai primit versiuni cabriolet până la generația a șasea în 2011. În paralel a mai existat și Volkswagen Eos, cu cabiolet cu hardtop pliabil lansat în 2006 și versiuni decapotabile pentru noul Beetle lansat în 2003 și a doua generație Beetle din 2013.

Test cu măsurători Volkswagen T-Roc Cabriolet

Via Volkswagen

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Cupra SUV 2024 autoexpert.ro

Schimbări majore la Seat și Cupra

Seat S.A. a susținut o conferință de presă în care a prezentat rezultatele financiare pe anul fiscal 2022. Dincolo de asta, discuțiile

Scroll to Top