Volkswagen T-Roc R – Prima schiță. Ce putere va avea super SUV-ul?

Volkswagen T-Roc R

Volkwagen dezăluie prima schiță în care apare Volkswagen T-Roc R. SUV-ul ultra-performant al constructorului german va fi pus în mișcare de un motor turbo de 2.0 litri.

Sub capota lui Volskwagen T-Roc R, propulsorul va dezvolta peste 300 de cai putere. motorul va fi cuplat la o transmisie automată cu dublu ambreiaj și șapte rapoarte. Mașina va fi echipată cu sistem de tracțiune integarală 4Motion.

Test drive Volkswagen T-Roc

Va fi ușor de recunoscut T-Roc cel sportiv: va primi elemente de design care îi vor confirma natura dinamică, venind astfel cu o grilă tip fagure, prize de aer mai mari, jante cu design conceput anume pentru model, iar în grila radiatorului se va regăsi logo-ul diviziei R. La capătul opus, vom regăsi un eleron care vine în continuarea acoperișului, pentru un plus la capitolul “aerodinamică”, dar și patru țevi de evacuare.

Volkswagen a confirmat că are planuri în privința unui T-Roc R încă de luna trecută, atunci când a făcut public un film cu SUV-ul aflat în teste pe circuitul de la Nurburgring. Imaginile postate pe YouTube erau însoțite de descrierea “A new R is born”, cu aluzie la celebrul titlul de film, “S-a născut o stea”.

Nu mai avem mult de așteptat, pentru că Volkswagen T-Roc R vine luna viitoare la Geneva. Constructorul german plănuiește să lanseze versiuni care să-i țină de urât în gama sportivă noului SUV al companiei. Așa că Tiguan R și Arteon R sunt, la această oră, în lucru. SUV-ul va fi pus în mișcare de același motor turbo de 2.0 litri cu peste 300 de cai putere. În schimb, coupe-ul cu patru uși va primi un motor V6 turbo de 3.0 litri, care i-ar putea asigura peste 400 de cai putere.

 

Adaugati comentariu