Volkswagen Tiguan Allspace facelift: versiunea cu șapte locuri primește noul look

Volkswagen a prezentat oficial versiunea cu facelift a modelului cu șapte locuri Tiguan Allspace.

Volkswagen a aplicat faceliftul modelului Tiguan și versiunii cu șapte locuri. Varianta mai lungă poartă numele de Tiguan Allspace și oferă spațiu pentru o familie numeroasă. La nivel estetic, Tiguan Allspace primește elementele inaugurate de Tiguan facelift anul trecut: blocuri optice LED cu o formă nouă, stopuri redesenate și o revizuire discretă a designului exterior.

Volkswagen Tiguan Allspace facelift

Tiguan Alspace poate fi comandat acum inclusiv în versiune R Line ce aduce spoilere mai sportive, inserții negre și elemente cromate pentru un look mai agresiv. La interior, VW Tiguan Allspace are acum planșă de bord digitală cu ecran de 8 inch, sau, opțional, de 10.25 inch. Volumul portbagajului poate ajunge până la 1920 litri, dacă rabatam cele două rânduri de scaune din spate.

La capitolul motorizări, Volkswagen Tiguan facelift va putea fi configurat cu motorul pe benzină de 1.5 litri și 150 CP ce poate fi asociat cu o cutie de viteze manuală cu șase trepte sau una automată cu șapte trepte.

Versiunile superioare au sub capotă motorul 2.0 TSI cu 190 sau 245 CP. Există și versiuni diesel echipate cu motorul 2.0 TDI de 150 sau 200 CP.

Debutul comercial pentru Volkswagen Tiguan Allspace este programat pentru această toamnă.

Via Volkswagen

Adaugati comentariu