Volkswagen va produce în China stații de încărcare flexibile pentru mașini electrice

BMW i3 vs VW e-Golf

Volkswagen va produce în China stații de încărcare pentru mașini electrice. Acestea pot livra până la 150 kW și pot fi montate rapid în zonele unde infrastructura lipsește.

Volkswagen s-a asociat cu compania DU-Power New Energy Technical din China pentru producția de stații de încărcare pentru mașini electrice.

Stațiile sunt gândite pentru încărcare rapidă cu curent continuu, dar pot fi mutate cu ușurință acolo unde este nevoie. Volkswagen mai spune că noul model de stație este mai eficient din punct de vedere al costurilor, necesitând o investiție mai mică pentru montare.

Volkswagen

Noul model de stație suportă încărcări de până la 150 kW și integrează și o baterie pentru stocarea energiei, astfel că stația poate fi deconectată de la rețea în timpul orelor de vârf.

Stațiile de încărcare vor fi produse pentru început în Suzhou, China, iar în viitor, constructorul auto german intenționează să le producă și în Germania la Hanovra.

Volkswagen pune accent pe electrificarea gamei de model având deja trei modele full-electric în gamă: noul e-Up!, e-Golf și noul ID.3. Acesta din urmă ar fi trebuit să fie livrat începând cu vara anului 2020, dar problemele de soft întârzie sosirea în showroom-uri.

Ce mașini electrice au cumpărat românii în acest an

via Volkswagen

Adaugati comentariu