Vouchere de 10.000 lei pentru montarea staţiilor electrice de reîncărcare. Cum primești acești bani

taxa de parcare
Consiliul General al Municipiului București a aprobat miercuri ”Programul de stimulare a înfiinţării staţiilor de reîncărcare rapidă pentru vehicule electrice si electrice hibrid plug-in, prin acordarea de vouchere”.
Astfel, municipalitatea va acorda în 2019, 500 de vouchere în valoare de 10.000 lei/voucher pentru persoane juridice/fizice deţinători de spații comerciale/unități de cazare/spatii de birouri/stații de distribuție carburanţi care înfiinţează staţii de reîncărcare rapidă pentru vehicule electrice și electrice hibrid plug-in.
Programul se va desfăşura pe baza unui Regulament ce va fi elaborat de către Direcţia de Mediu, Direcția Transporturi, Direcţia Juridică şi Direcţia Generală Economică, în colaborare cu celelalte direcții din cadrul aparatului de specialitate a primarului general, şi va fi aprobat prin dispoziție a primarului general.
Sumele necesare implementării programului vor fi asigurate din bugetul local al Municipiului Bucureşti.
Sursa: hotnews.ro
Pe de altă parte prin programul Enel X  va fi dezvoltată o rețea națională care include 2.500 de stații de încărcare pentru mașini electrice. Primele stații vor fi funcționale la București, Constanța și Timișoara, începând cu prima parte a anului viitor.

Adaugati comentariu