El a câștigat un weekend prelungit pentru 2 persoane la BMW Munchen, premiu oferit de Proleasing Motors

Catalin Sisman_castigator #BMWWelt

Cătălin Sisman este norocosul câștigător al unui weekend prelungit pentru două persoane la BMW Munchen. În cursa #Road to BMWWelt, desfășurată în perioada 15 martie – 15 iunie, s-a putut înscrie oricine conduce un BMW. Cătălin a fost recompensat pentru că a parcurs distanța echivalentă cu cea dintre Proleasing Motors din Ploiești și sediul BMW din Munchen, adică 2.998 de kilometri, în cel mai scurt timp.

R: Cum ați descoperit concursul BMW Welt?
Cătălin: Am avut ocazia să descopăr acest concurs întâmplător, prin intermediul Facebook-ului. Urmăresc pagina BMW Proleasing Motors și mi-a atras atenția o postare despre concurs.
R: Cum ați reușit să atingeți numărul de kilometri necesari pentru a intra în cursa finală?
Cătălin: Am parcurs foarte des ruta Constanța-Ceptura. De asemenea, am reușit să ating și aproximativ 500 de kilometri doar în interiorul orașului Constanța.
R: Cum vi s-a părut acest tip de concurs? Ați schimba ceva la modul de desfășurare al concursului.
Cătălin: Concursul a fost foarte interesant prin prisma premiilor oferite la anumite borne kilometrice. Nu cred că ar fi ceva de schimbat din punctul meu de vedere, pentru mine chiar a fost un concurs captivant.
R: Ce așteptări aveți de la excursia câștigată?
Cătălin: Aș dori sa vizitez o colecție de masini de epoca, dar și să fac un test drive cu ultimele modele de mașini electrice, în special cu BMW i8.
R: Câteva cuvinte despre dvs. – cu ce vă ocupați, ce pasiuni aveți?
Cătălin: Lucrez în domeniul militar acum și  am absolvit Academia Navală Mircea cel Bătrân Constanța în anul 2016. Ca pasiuni, pot spune că îmi place ca în timpul liber să joc fotbal cu prietenii și să ies cu iola pe lac.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Rimac Technology - BMW

Parteneriat BMW Group – Rimac Technology

Grupul BMW a încheiat un parteneriat „pe termen lung” cu Rimac Technology, divizie independentă a companiei croate care, alături de Porsche, este

Scroll to Top