Yokohama și Autonet, parteneri Yacco Racing România în 2016

Autonet, importator oficial al anvelopelor de înaltă performanță Yokohama în România, este noul partener al echipei Yacco Racing România, în sezonul competițional 2016.

Cu o tradiție bogata în lumea motorsportului, YOKOHAMA va furniza anvelopele de competiție pentru Yacoo Racing România în sezonul 2016, într-un parteneriat care are la bază performanța și excelența ca puncte comune. Autonet, furnizorul numărul 1 servicii din domeniul auto de pe piața din România, își dorește să-și continue misiunea de a dezvolta o afacere bazată pe profesionalism, în care o echipă foarte bine pregătită furnizează soluții complete de servicii și informații într-o branșă dinamică, aflată într-o permanentă evoluție. „Parteneriatul cu echipa Yacco Racing România este modalitatea optimă prin care putem demonstra calitatea și nivelul tehnologic foarte avansat al anvelopelor YOKOHAMA”, declară Claudiu Vonet, Manager Business Anvelope al Autonet Import.

Cu o echipă formată din patru piloți, Yacco Racing România țintește în sezonul 2016 titlul la echipe în Campionatul Național de Viteză în Coastă, iar parteneriatul cu YOKOHAMA, prin importantorul oficial Autonet, este un nou pas spre îndeplinirea acestui obiectiv. Într-o comptiție în care cronometrul nu iartă nicio greșeală, anvelopele joacă un rol decisiv în obținerea performanței de top. Yacco Racing România a optat pentru anvelopele furnizate de YOKOHAMA pentru că tradiția din motorsport a producătorului american de pneuri își spune cuvântul atunci când fiecare zecime de secundă contează.

yacco„Suntem o echipă care își dorește să schimbe fața motorsportului românesc, astfel că materialul nostru de concurs trebuie să fie la cele mai înalte standarde. Parteneriatul cu YOKOHAMA și Autonet reprezintă o certitudine asupra calității pneurilor de competiție. Experiența pe care am acumulat-o în Australia concurând cu anvelope ADVAN mi-a demonstrat performanța acestor anvelope”, declară Ovidiu Zaberca, pilot Yacco Racing România.

În sezonul competițional 2016, Yacco Racing România va alinia la startul etapelor Campionatului Național de Viteză în Coastă patru piloți. Cu un obiectiv bine stabilit și cu o strategie optimă, ținta pentru finalul stagiunii este titlul al echipe, precum și podiumuri pentru fiecare din cei patru piloți Yacco Racing România.

Adaugati comentariu