A murit Ken Block!

Ken Block

Anul 2023 începe cu o veste teribilă. Legendarul Ken Block a intrat în istorie. Un accident de snowmobil i-a curmat viața.

Cel mai celebru pilot Gymkhana, Ken Block, a murit fix așa cum și-a trăit toată viața: distrându-se. Conform poliției districtului Wasatch din Utah, snowmobilul pe care era pilotul s-a răsurnat și a aterizat deasupra acestuia. Presa americană scrie că Block a decedat pe loc. Accidentul a avut loc în jurul orei 14.00. Pilotul avea doar 55 de ani.

„Ken a fost un vizionar, un pionier și un simbol. Și cel mai important, un tată și un soț”, a postat Hoonigan.

A murit Ken Block autoexpert.ro

Vezi clipul pe autoexpertKen Block Climbkhana 💡

Ken Block nu a fost un simplu pilot de curse. N-a fost o simplă personalitate TV. A dus la extrem absolut toate proiectele în care s-a implicat. A trăit viața pe repede înainte, a însuflețit și inspirat visurile a milioane de tineri din întreaga lume. Și totul, fără excepție, s-a întâmplat cu zâmbetul pe buze. O fericire contagioasă, izvorâtă din adrenalină, care l-a ghidat toată viața, până în ultima clipă.

Ken Block vinde pick-upul F-150 autoexpert.ro

Ken Block rămâne în istorie pentru seria de filme Gymkhana, unde a dus la cel mai înalt nivel pasiunea sa pentru automobile și drift. Block a realizat 10 variante pentru Gymkhana începând cu Subaru în 2008 și trecând apoi la Ford. Alături de Ford, Ken Block a filmat încă trei clipuri speciale cu modele modificate: Mustang și F-150. Cel mai recent, Ken Block se alăturase echipei Audi din 2021, iar primul proiect la volanul modelului Audi S1 Hoonitron în Las Vegas a fost publicat chiar în octombrie 2022.

După ce a fondat compania DC Shoes, Ken Block a decis să intre în lumea raliurilor, inspirat de prietenul său Travis Pastrana. A concurat la X Games, unde s-a remarcat, iar de aici a ajuns până în Campionatul Mondial de Raliuri, unde a concurat între 2010 și 2014.

Au rămas în urmă soția, Lucy Block, și cei trei copii. Lia, care are 14 ani, deja conducea mașinile lui Ken, îi calcă pe urme. Deja pilotează Corvette-ul de 1400 CP al tatălui său.

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top