Așa arată cel mai rapid Aston Martin decapotabil construit vreodată

Aston Martin DBS Superleggera Volante (1)

Noul Aston Martin DBS Superleggera Volante este cel mai rapid Aston Martin decapotabil construit vreodată. Super GT-ul atinge o viteză maximă de 340 km/h.

La o săptămână de la prezentarea noului Rapid E la Salonul Auto de la Shanghai, vine pe lume și DBS Superleggera Volante. Mașina este pusă în mișcare de motorul V12 de 5.2 litri, care dezvoltă 725 de cai putere și un cuplu de 900 Nm, cuplat la o transmisie automată ZF cu opt rapoarte.

Aston Martin DBS Superleggera Volante (6)

Noul Aston Martin DBS Superleggera Volante a venit pe lume cu un scop anume: acela de a fi cea mai frumoasă decapotabilă de pe piață, fără a compromite dinamica unui coupe și look-ul agresiv, anunță constructorul britanic.

Mașina are nevoie de 3,6 secunde pentru a ajunge la 100 km/h și de 6,7 secunde pentru a atinge viteza de 100 mph (160 km/h).

Aston Martin DBS Superleggera Volante (9)

Ce mașină va conduce James Bond în următorul film?

Trei moduri de rulare sunt disponibile la bord: GT, Sport și Sport Plus, cel din urmă fiind și cel mai intens.

Acoperișul textil integrează opt straturi de materiale izolatoare, care asigură o cabină silențioasă. Acoperișul se deschide în 14 secunde și are nevoie de 16 secunde pentru a se închide. Operațiunea poate fi efectuată pe o rază de 2 metri în jurul mașinii.

Aston Martin DBS Superleggera Volante (8)

Orchestra V12, livrată prin intermediul celor patru țevi de evacuare, amplifică senzațiile atunci când acoperișul este coborât.

Primii norocoși își vor primi mașina în ultima parte a acestui an. Aceștia plătesc 295.500 de euro pentru a avea noul Aston Martin DBS Leggera Volante.

 

Adaugati comentariu