Așa va arăta interiorul noului BMW Seria 3? BMW dezvăluie bordul ultra-digitalizat al viitoarelor sale mașini

BMW Digital Cockpit (4)

Radical revizuit și modernizat, BMW Cockpit se va regăsi și la bordul noului BMW Seria 3. Alături de limuzina de clasă medie, la standul BMW de la Paris se vor afla BMW X5, BMW Seria 8 și BMW Z4.

Extrem de personalizabil, noul BMW Operating System 7.0 gravitează practice în jurul șoferului, cu care interacționează în moduri multiple, printre care controlul vocal și prin gesturi.

BMW Digital Cockpit (6)

Viitorul BMW Seria 3 este dezvăluit pas cu pas

În premieră, la bord își face apariția și BMW Intelligent Personal Assitant, un personaj digital adaptiv, bazat pe inteliggență artificială, care prinde viață, atunci când este rostit salutul “Hey BMW”. Asistentul personal poate primi și un nume. Așa că îi puteți spune “John, mi-e frig!”, iar John va porni sistemul de încălzire.

BMW iDrive Controller a fost instalat pe modelele BMW în 2001, fiind, la acea vreme, o inovație în domeniul operării funcțiilor mașinii. BMW Operating System 7.0 moștenește modul simplu de operare, iar funcțiile sunt adaptate fiecărui vehicul în parte, integrând întregul pachet software și întregul concept digital de afișaj și control.

BMW Digital Cockpit (10)

Viitorul BMW Seria 3 arată ca un Seria 5 mai mic

Sistemul aduce la bord o structură a meniurilor clară și intuitivă și o configurație cu grafică 2D și 3D cu animație. Toate acestea îi permit șoferului să fie atent la condus și să primească informațiile relevante în cel mai simplu și mai rapid mod.

Instrumentarul de bord renunță la ceasurile rotunde în favoarea unei configurații noi, cu elemente deschise în centru, acolo unde sunt redate conținutul navigației și alte date relevante referitoare la rulare. Look-ul acestora depinde de modul selectat de șofer: Eco Pro, Comfort sau Sport.

BMW Digital Cockpit (13)

Viitorul BMW Seria 3 intră în faza finală a testelor

Fiecare mod aduce o grafică cu o culoare diferită. Informații importante proiectate pe parbriz, în câmpul vizual al șoferului atent la drum, oferă și BMW Head-Up Display.

BMW Seria 3, care va fi prezentat săptămâna viitoare la Salonul Auto de la Paris, va primi sistemul BMW Operating System 7.0.

 

Adaugati comentariu