Advertisement

Audi RS e-tron GT Ice Race Edition: doar 99 de exemplare

Audi RS e-tron GT ice race edition AutoExpert.ro

RS e-tron GT Ice Race Edition este modelul cu care Audi celebrează 40 de ani de existență a diviziei Audi Sport GmbH.

Audi RS e-tron GT ice race edition AutoExpert.ro

Eleganță complexă

RS e-tron GT Ice Race Edition are un design exterior complex. Culoarea de bază a mașinii este Florett Silver Metallic, dar, cu ajutorul unei folii transparente cu elemente albe, a fost creat un efect 3D care imită cristalele de gheață. Pentru contrast, pragurile și porțiuni din botul mașinii au fost vopsite cu violet. Jantele sunt negre și au 21 de inchi și câte cinci perechi de spițe.

Audi RS e-tron GT ice race edition AutoExpert.ro

Aspectul sportiv atrage imediat atenția în interior. Zonele centrale și suporturile laterale ale scaunelor sunt din piele argintie diamant, în contrast cu părțile negre. Contrastul este accentuat de cusăturile violet, schema coloristică din habitaclu preluând-o pe cea de la exterior.

Volanul nou este îmbrăcat într-o combinație de piele și Alcantara și are un marcaj argintiu diamant la ora 12, ca la mașinile de curse. În partea din dreapta-jos a sistemului de infotainment apare numărul exemplarului din lotul de 99 de unități. De asemenea, lumina ambientală este violet.

Audi RS e-tron GT ice race edition AutoExpert.ro

Propulsie

Audi RS e-tron GT Ice Race are același sistem de propulsie ca modelul standard. Cele două motoare electrice – câte unul pe fiecare punte – dezvoltă în total 590 CP sau 637 în modul boost. Poate ajunge la 100 km/h în 3,1 secunde, iar viteza de top este limitată electronic la 250 km/h. Bateria oferă o autonomie de 373 km.

Deocamdată, Audi nu a anunțat prețul unui RS e-tron GT Ice Race Edition.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top