Azi e ziua cea mare! Se reia Programul Rabla, dar nu e pentru toată lumea

Programul rabla clasic Sfântu Gheorghe

Sunt 5.000 de eco-vouchere disponibile în cadrul noii sesiuni din Programul Rabla, rezervate exclusiv bucureștenilor. Înscrierile încep în această seară.

Un eco-voucher valorează 9.000 de lei. Cei interesați se pot înscrie în program de astăzi, începând cu ora 18:00. Aceștia vor primi valoarea de 9.000 de lei pentru a achiziționa autoturisme noi, cu propulsie non-diesel, hibride sau electrice. În plus, bucureștenii pot da la schimb un autoturism cu o vechime mai mare de 8 ani, pentru a achiziționa aparatură electrocasnică și electronice noi, cu clasă energetică superioară.

Eco-voucher-ul cuprinde trei bonuri a câte 3.000 de lei fiecare. Cumpărătorul de electronice și electrocasnice trebuie să știe că dacă achiziționează un dispozitiv cu un preț sub această valoare, nu va primi rest.

Citește și:

Programul Rabla Clasic revine! Bugetul a fost suplimentat

Persoanele interesate pot efectua înscrierea prin intermediul aplicației PEVAUTO, prin accesarea secțiuniii “Eco-voucher în schimbul unui autovehicul uzat” de pe site-ul Primăriei Capitalei, www.pmb.ro. Aplicația va bloca automat accesul odată ce se vor înregistra 6.000 de înscrieri. Cel care se înscrie trebuie să ofere datele personale din Cardul/Buletinul de identitate, dar și informațiile din talonul mașinii uzate pe care intenționează să o dea la casat.

Primii 5.000 de înscriși vor fi eligibili pentru primirea eco-voucher-elor, iar lista aceastora va fi publicată pe site-ul Primăriei la o dată ulterioară. Lista va cuprinde codul primit de utilizator la înregistrare, inițialele numelui persoanei fizice sau denumirea persoanei juridice și ora înregistrării. Utilizatorii vor avea la dispoziție 90 de zile pentru a depune documentele care dovedesc radierea și casarea autoturismului. Aceștia vor fi nevoiți și să facă dovada lipsei datoriilor la stat.

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

MotorFest la final – București 2024

Expoziția de motoare a fost organizată de revista MotorXpert, susținută de Groupama și găzduită de București Mall. Bucureștiul, un oraș mereu în mișcare, a fost gazda unei experiențe extraordinare pentru pasionații

Scroll to Top