Bentley Flying Spur este disponibil și cu motorizare V8

Bentley oferă acum și motorizare V8 pentru sedanul Flying Spur ca alternativă la versiunea de top echipată cu motorul W12.

Bentley a mărit gama de motorizări pentru modelul Flying Spur. După lansarea noului model echipat cu motorul W12 de 6.0 litri, model ce a ajuns și la noi în țară în luna februarie, Bentley adaugă acum și opțiunea de motorizare V8 de 4.0 litri.

Bentley Flying Spur V8 dezvoltă 550 CP și oferă un cuplu maxim de 770 Nm. Astfel echipat, modelul britanic poate accelera de la 0 la 100 km/oră în 4.1 secunde, iar viteza maximă ce poate fi atinsă este de 318 km/oră.

Noul model echipat cu motor V8 este cu 100 kilograme mai ușor față de versiunea cu motor W12 și oferă o experiență centrată pe cel de la volan. Motorul V8 poate opri patru din cei opt cilindri pentru a eficientiza consumul de carburant.

Modelul poate fi configurat cu patru sau cinci locuri și oferă toate sistemele moderne de asistență plus display-ul rotativ unic pentru modelele Bentley ce include Apple CarPlay. Proprietarul poate controla o parte din funcțiile mașinii de la distanță prin intermediul aplicației MyBentley.

Via Autocar

Adaugati comentariu