Bentley Ultratank – Cum a ajuns o mașină de lux să poarte șenile? VIDEO

Bentley Ultratank

Bentley Continental GT. Ultra-somptuos. Ultra-spectaculos. Ultra-tanc Un epitet ultra-surprinzător când vorbim despre asemenea mașină, nu-i așa? Ei bine, știm că rușii nu se dau înapoi de la creații… ultra-șocante.

Degeaba are Bentley Continental GT o natură dinamică și proporții  atletice. Rușii s-au gândit că i-ar sta mai bine cu o pereche de șenile. Mutantul denumit Ultratank, este creația administratorilor unui canal de YouTube, AcademeG, și este personajul principal al celui mai recent episod.

Reconstrucția vehiculului a început în luna august a anului trecut, atunci când prezentatorul emisiunii online a achiziționat cel mai ieftin Continental GT pe care l-a putut găsi. Mașina avea motor W12 twin-turbo de 6.0 litri și probleme tehnice mari. Fostul proprietar se gândea să o dea la casat.

Dar echipa AcademeG a înlocuit propulsorul cu un V8 de 4,3 litri, folosit la Toyota Crown și Lexus GS. Nouă luni mai târziu, Bentley Ultratank a făcut primii “pași”. Cu emoții, ce-i drept, pentru că șenilele au ieșit de pe roți într-un viraj strâns. Așa că vehiculul a intrat din nou în service.

Noul Bentley Continental GT Cabrio – Informații și fotografii oficiale

Pe lângă rezolvarea problemelor de ordin tehnic, echipa va monta portiere și diverse elemente de confort.

Viteza maximă a lui Bentley Ultratank este de 50 km/h, iar echipa AcademeG vrea să o dubleze.

 

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Jaguar E-Pace autoexpert.ro

Test Jaguar E-Pace – Tigrul Siberian

Acesta nu este un jaguar, ci un tigru siberian. Nu pot descrie altfel noul E-Pace, care, prin eleganța designului exterior, prin opulența

Scroll to Top