BMW i5, dezvăluit accidental? Așa arată mașina cu 700 km autonomie!

BMW i5

Imaginile cu viitorul BMW i5 au ajuns pe internet. i5 va fi fratele mai mare al lui i3 și va avea o autonomie în jur de 700 de kilometri. BMW a anunțat deja extinderea gamei eco-friendly cu modele electrice până la 12 până în 2025. Constructorul a înregistrat deja denumirile viitoarelor modele.

Conceptul, poziționat între BMW i3 și i8 va fi prezentat săptămâna viitoare la Frankfurt, dar șefii de la Munchen păstrează misterul în privința detaliilor tehnice ale modelului. Însă un clip în care conceptul i5 apare câteva secunde, a ajuns pe internet.

VIDEO

Imaginile arată clar că i5 va prelua elemente de design de la celelalte modele ale gamei i, prezentând o grilă lată, flancată de blocuri optice înguste, linii futuriste, fluente și aerodinamice și – se pare – un exterior personalizabil. Cel mai probabil, ca și i3 și i8, BMW va oferi mai multe opțiuni de personalizare a caroseriei. În desenul prezentat, plafonul și oglinzile sunt vopsite în negru, care contrastează cu nuanța deschisă a caroseriei. Cu siguranță, i5 va oferi mai mult spațiu interior față de i3 și i8. În noua imagine, este neclar dacă mașina va prezenta 3 sau 5 uși, dar schițe apărute anterior arătau că cea din urmă variantă va fi folosită pentru compacta electrică.

BMW i5 devine astfel cel de-al treilea membru al familiei electrice i, iar modelul va ajunge pe piață în 2021. Producătorul se laudă cu o autonomie care poate depăși cam tot ce există pe piață la ora actuală, cuprinsă între 500 și 700 de kilometri.

La standul BMW de la Frankfurt, se va regăsi și o versiune electrică a lui BMW X3, disponibilă începând cu 2020, conceptul electric MINI, dar și noul BMW X7.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top