BMW Seria 8 Cabrio a ieșit la teste

BMW Seria 8 Cabrio (7)

BMW Seria 8 Cabrio vine repede pe urmele versiunii coupe, lansate recent de BMW. Modelul se află în ultima fază a procesului de testare și a fost surprins de fotografii spion.

Mașina se află în teste în Statele Unite și va ajunge pe piață din 2019. Până atunci însă, o vedem aproape complet dezbrăcată de camuflaj. Sunt vizibile farurile și stopurile modelului și partea frontală, în timp ce spatele rămâne încă acoperit. Dar camuflajul este sumar, nu așa cum l-am văzut luna trecută, pe parcursul testelor efectuate atunci.

BMW Seria 8 Cabrio (6)

A început producția noului BMW Seria 8 Coupe

Italienii de la Quattroruote susțin că modelul de lansare va ascunde sub capotă un motor V8 biturbo, același care pune în mișcare prototipul surprins în teste, informație trădată de imaginea agresivă care îl include în familia M Performance. Sunt șanse mari ca și versiunea cabrio să fie lansată în versiune M850i ca și cea coupe, prezentată luna trecută, cu motor V8 și 530 de cai putere.

BMW Seria 8 Cabrio (5)

A fost anunțată prezența în gama coupe-ului și a versiunii 840d cu 320 de cai putere, dar nu există informații la includerea acesteia și în familia cabrio a Seriei 8.

Noul BMW Seria 8 a intrat deja în producție la uzina Dingolfing din Germania, în care bavarezii au investit recent. Se construiesc acolo și modelele Seria 5 și Seria 8, cărora le va ține companie și Seria 8 Cabrio.

Sursă: Quattroruote.it

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top