BMW Z4. Teaser pentru mașina pe care BMW o aduce la Pebble Beach, apoi la Paris

BMW Z4

BMW Z4 apare în primul teaser, care va fi prezentat luna viitoare, la Concursul de Eleganță de la Pebble Beach. Mașina va ajunge pe pământ european în octombrie, cu ocazia Salonului Auto de la Paris.

Modelul prezentat în Statele Unite este un M40i cu plafon textil. Până acum, BMW a arătat deja unul dintre prototipurile care străbat lumea pentru ca inginerii să obțină setările ideale. Îmbrăcat într-un strat de camuflaj care nu lasă nimic la vedere, mașina a testat în sudul Franței, pe autodromul Miramas.

Viitorul BMW Z4 M40i se pregătește pentru distracție

BMW anunță prezentarea unei mașini noi la Concursul Eleganței de la Pebble Beach și toate indiciile conduc către Z4.

“Este suficient doar să spunem că viitorul model aduce un plus de emoție în portofoliul BMW”, anticipează bavarezii.

BMW Z4 va fi prezentat pe 23 august, la un an de când nemții au prezentat, cu ocazia aceluiași eveniment, conceptul care anticipa atunci mașina de serie.

BMW Concept Z4: Primele imagini și informații oficiale

BMW Z4 va intra în producție anul viitor la uzina Magna-Steyr de la Graz, Austria. Sub capota roadster-ului se regăsește un motor pe benzină de 2.0 litri în două versiuni de putere, cu 184, respectiv 252 de cai putere, sau propulsorul de 3.0 litri cu 340 de cai putere. Z4 M40i, care va fi dezvăluit luna viitoare, va fi și vârful de gamă. Șeful BMW M Frank Van Meel susține că o versiune M nu are șase să apară în familia Z4.

Adaugati comentariu