Cât costă noua Mazda MX-30 în România?

Noua Mazda MX-30 (11)

Noua Mazda MX-30 poate fi pre-comandată și în România. Primii clienți își vor primi mașina cu emisii zero și gardă mare la sol începând cu cea de-a doua jumătate a anului viitor.

Prima electrică din istoria Mazda ajunge în România cu un preț de pornire de 33.900 de euro. Dezvăluită săptămâna trecută la Salonul Auto de la Tokyo, MX-30 este disponibil, pentru început, într-o versiune specială. Aceasta vine cu vopseaua exterioară Ceramic Metallic, cu faruri cu tehnologie LED adaptive cu sistem de spălare și aleargă pe jante din aliaj de 18 inci.

Modelul, inspirat de SUV-ul compact CX-30, are și dotări interesante în această versiune. Echipamentul standard include scaune față încălzite, acționate electrice, sistem de climatizare automată, inserții din plută în consola centrală, un head up display cu proiecție laser pe parbriz, conexiune Apple CarPlay și Android Auto, ecran tactil cu diagonal de 8,8 inci și geamuri fumurii în spate.

MX-30 este pus în mișcare de un motor electric de 143 de cai putere și cuplu de 265 Nm. O baterie cu o capacitate de 35,5 kWh, identică cu ceea ce a primit și Honda e, îi asigură o autonomie de până la 200 de kilometri. Bateria este acoperită de garanție pentru o perioadă de 8 ani și în limita a 160.000 de kilometri.

Bateria se poate încărca până la 80% din capacitate în aproximativ 30-40 de minute atunci când mașina este cuplată la curent continuu. De mai puțin de 4,5 ore are nevoie pentru a ser încărca de la un wall box de 22 kW.

Adaugati comentariu