Câți clienți au comandat deja un Taycan, prima electrică de la Porsche?

Porsche Taycan

Oficialii Porsche au luat o decizie înțeleaptă atunci când au decis dublarea producției primei electrice a companiei, Taycan, în iarna trecută. Dar nici așa nu vor face față cererii uriașe pe care nu au anticipat-o.

Peste 20.000 de clienți au efectuat precomenzi pentru a primi un Porsche Taycan, deși mașina nici nu a fost încă prezentată în versiune de serie, eveniment programat pentru această toamnă. Până atunci însă, prima electrică de la Porsche testează în condiții extreme, nu departe de Cercul Polar.

Toți cei interesați au plătit deja un avans în valoare de 2.500 de euro, pentru a-și trece numele pe lista cumpărătorilor. Compania cu sediul la Stuttgart a anunțat a făcut anunțul referitor la cifre. Porsche anunța în iarnă că jumătate dintre cei care doresc un Taycan sunt deținători de modele Tesla.

Cum se pronunță numele viitorului supercar electric de la Porsche, Taycan?

Cu un look inspirat de conceptul Mission E, prezentat anul trecut la Salonul Auto de la Geneva, Porsche Taycan va fi pus în mișcare de un motor electric care va produce 600 de cai putere și îi va asigura un sprint de la 0 la 100 km/h în aproximativ 3,5 secunde. O baterie de mare capacitate îi va asigura o autonomie de până la 500 de kilometri în ciclul NDEC.

Taycan va fi disponibil și în versiune Cross Turismo. Această versiune cu gardă mare la sol va fi disponibilă începând cu 2021.

Adaugati comentariu