Ce garanție vor avea bateriile modelelor Volkswagen ID?

Primele imagini cu Volkswagen ID. - Când îl vei putea comanda (6)

Volkswagen dezvăluie informații importante referitoare la noua sa gamă, Volkswagen ID. Bateriile modelelor electrice vor primi o garanție de 8 ani sau 160.000 de kilometri.

Bateriile își vor păstra cel puțin 70% din capacitate după această perioadă, promit cei de la Volkswagen.

“Scopul nostru este să ne asigurăm că bateriile ID. rezistă la fel de mult ca mașinile”, susține șeful Centrului de Excelență de la Volkswagen, Frank Blome.

Record la Volkswagen. Mii de precomenzi pentru ID.3!

Primul membru al familiei ID., Volkswagen ID.3, va fi disponibil cu trei baterii. Versiunea entry level va primi o baterie cu o capacitate de 45 kWh, care îi va asigura o autonomie de 330 de kilometri, versiunea intermediară va avea o baterie de 58 kWh cu autonomie de 420 de kilometri, iar în vârful gamei se va afla ID.3 cu baterie de 77 kWh, care poate parcurge 550 de kilometri între două încărcări.

Volkswagen ID (7)

Volkswagen a confirmat că 20.000 de clienți au depus deja suma pentru rezervarea unei unități ID.3 și mizează pe 30.000 până la Salonul Auto de la Frankfurt, în luna septembrie. Primele 30.000 vor fi ID.3 1ST, cu bateria de 58 kWh, disponibile în patru culori, cu trei linii de echipare și echipate cu jante de mai mari, control vocal și sistem de navigație.

Mașina poate fi comandată deja. Douăzeci de români sunt pe lista celor care au depus deja suma de rezervare de 1.000 de euro. Cât costă în România, vezi AICI >>>

Adaugati comentariu