Ce mașina misterioasă aduce Nissan la CES

Nissan CES

Nissan pregătește o apariție misterioasă la Consumers Electronics Show, care va avea loc în ianuarie în Las Vegas. Niponii nu dezvăluie însă, informații despre modelul pe care îl vor aduce în Nevada.

La scurt timp după ce Mercedes a anunțat că va aduce noul CLA la CES, și Nissan își dezvăluie planurile de a prezenta un model nou-nouț la Târgul Tehnologiei din Las Vegas.

Există informații neoficiale conform cărora, mașina care va ajunge la standul Nissan în ianuarie va fi o versiune cu autonomie mare a electricului Leaf. Acest model ar fi trebuit prezentat în noiembrie, la Salonul Auto de la Los Angeles, dar arestarea lui Carlos Ghosn le-a dat planurile peste cap niponilor, iar aceștia sunt ocupați și cu numirea unui înlocuitor pentru acesta.

O altă soluție ar fi Nissan Leaf Nismo RC, o versiune ultra-performantă a mașinii electrice, iar imaginea teaser în care apare o compactă cu design agresiv pare să confirme această variantă.

Pentru cea de-a doua parte a anului viitor, Nissan pregătește și lansarea noii generații a crossover-ului Juke.

Tot în Las Vegas, constructorul japonez va instala un “EV Café”, concentrându-se astfel pe promovarea electromobilității.

Adaugati comentariu