Ce primă uriașă iau angajații Porsche pentru că și-au îndeplinit obiectivele?

Prima angajații Porsche

Angajații Porsche vor primi un bonus uriaș pentru îndeplinirea obiectivelor în 2018. O parte din profitul obținut din vânzări va ajunge și la ei, astfel că mii de angajați vor primi bonusuri de până la 9.700 de euro.

Este o recunoaștere a eforturilor celor care lucrează în companie, iar bonusul va include două părți distincte: 9.000 de euro vor fi oferite forței de muncă sub forma unei prime pentru anul financiar 2018, iar 700 de euro vor ajunge în conturile personalului sub forma unei contribuții la planul special de pensii Porsche VarioRente sau în fondul individual de pensie.

Constructorul de mașini sport a înregistrat o creștere a vânzărilor cu 4%, ajungând la 256.255 de vehicule livrate în 2018. Profitul net al companiei a crescut, anul trecut, cu 4%, până la 4,3 miliarde de euro.

Ce bonus primesc angajații uzinelor Mercedes pentru îndeplinirea obiectivelor

Peste 32,300 de angajați numără, la ora actuală, Porsche. Aproximativ 25.000 dintre aceștia vor lua prima uriașă, ca răsplată pentru numărul mare de ore de muncă și pentru perioada îndelungată petrecută în companie.

“Anul 2018 a fost o provocare extrem de grea pentru noi și a forțat limitele echipei noastre uneori. În ciuda acestui lucru, am fost capabili să depășim cifrele excelente înregistrate în anul anterior, în ceea ce privește venitul, profitul și lvirările”, spune Oliver Blume, Președinte al Consiliului de Administrație de la Porsche AG.

Prima specială va fi plătită odată cu salariul pe luna […] Citește continuarea pe www.autoexpertindustry.ro!

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top