Participă la concursul de design Quattroruote!

Concurs de design Quattroruote

Dacă desenezi o mașină de fiecare dată când te trezești cu un pix în mână, nu mai sta pe gânduri! Înscrie-te la concursul de design Quattroruote!

Colegii noștri din Italia îți aruncă mănușa. Cu ocazia fuziunii dintre FCA și PSA, care a dat naștere conglomeratului Stellantis, Quattroruote organizează un concurs.

Tema? Imaginează-ți cum ar trebui să arate modelul perfect Alfa Romeo sau Lancia și desenează cu creionul pe hârtie rezultatul. Sau cu uneltele virtuale în orice soft de grafică. Sau… cum vrei, cum te pricepi, cum crezi că e mai bine. Nu există restricții sau limitări.

Concurs de design Quattroruote

Lasă-ți imaginația să zburde, dar nu uita de elementele de design care au făcut istorie pe cele două mărci. Inspiră-te de la modelele emblematice, dar nu uita să le transpui în viitor.

După ce ai definitivat mica operă de artă, trimite-o aici până miercuri, pe 24 februarie. Cele mai bune lucrări vor fi selectate de către echipa editorială Quattroruote și publicate online, pentru a fi votate de cititorii site-ului italian. În paralel, acestea vor fi evaluate și de un juriu de profesioniști.

Concursul de design Quattroruote: juriu de 5 stele

Juriul? Ei bine… juriul este format din jurnaliști și designeri prestigioși. N-o să-ți dau decât două nume, ca să înțelegi nivelul: Mark Robinson și Fabrizio Giugiaro. Robinson a fost șeful departamentului de design de la Fiat și Lancia, a fost designer la Ford și Volvo și director de design al grupului Bertone. Despre Giugiaro mai are sens să vorbim?

Miza? Desenele câștigătoare vor fi dezvăluite la sfârșitul lui martie și vor fi publicate în revista Quattroruote din aprilie. Iar eu promit solemn că, dacă desenul tău e printre ele, o să-ți păstrez un loc de cinste în revista AutoExpert! Dincolo de asta, marele câștig este expunerea pe care o vei avea, nu neapărat la public, cât FIX acolo unde contează: sub nasul unora dintre cei mai importanți designeri din lume!

 

 

 

Adaugati comentariu