Coronavirus: Rolls-Royce oprește producția timp de două săptămâni

Rolls-Royce oprește producția

Printr-un comunicat remis azi Rolls-Royce Motor Cars anunță că producția la fabrica din Goodwood va fi suspendată de luni 23 martie timp de două săptămâni.

Mai mult, pentru a asigura și sănătatea și bunăstarea angajaților companiei, această suspendare va fi urmată de Paște de o întrerupere, deja planificată pentru întreținere, de două săptămâni.

Ferrari închide fabricile

Operațiunile cotidiene ale companiei vor fi asigurate de angajații care nu sunt implicați în activitățile de producție, și care vor veni în continuare la locul de muncă de la sediul companiei din Goodwood Estate din West Sussex sau care vor lucra de acasă prin rotație.

Porsche oprește producția pentru două săptămâni

Au fost introduse măsuri de distanțare socială în întreaga companie. Această măsură fără precedent a fost luată în urma introducerii unor măsuri suplimentare de către guvernul Regatului Unit pentru combaterea pandemiei cauzate de coronavirus (Covid-19).

Torsten Müller-Ötvös, directorul executiv al Rolls-Royce Motor Cars, a declarat: „Această acțiune nu a fost ușor de luat, dar sănătatea și bunăstarea excepționalei noastre forțe de muncă se află pe primul plan pentru noi. Fiind o companie profund orientată către clienți, suntem conștienți că această decizie de a întrerupe producția va provoca, probabil, un anumit disconfort sau inconvenient pentru clineții noștri, față de care ne cerem scuze, în timp ce ne bazăm pe înțelegerea lor în aceste momente dificile.”

Epidemia de coronavirus (COVID-19) amenință industria auto

Adaugati comentariu