Cum arată farurile viitoarei Toyota Corolla sedan? Un nou teaser

Noua Toyota Corolla sedan

Toyota Corolla sedan se apropie de momentul debutului. Constructorul nipon arată parțial partea frontală cu grila de mari dimensiuni flancată de faruri LED. Limuzina va fi prezentată săptămâna aceasta.

Toyota continuă seria teaser-elor, la doar câteva zile de la apariția unui scurt clip care arată conturul profilului viitoarei Corolla. Japonezii arată acum grila și semnătura luminoasă a limuzinei.

La capitolul motorizare, sedanul are șanse mari să preia propulsoarele care se regăsesc și în gama modelului hatchback prezentate la Salonul Auto de la Geneva și a modelului Touring Sports, dezvăluit în urmă cu două luni, la Salonul Auto de la Paris.

Faruri Toyota Corolla sedan

Astfel, mașina construită pe platforma TNGA (Toyota New Global Architecture) va primi un motor de 1,2 litri pe benzină, care dezvoltă 116 cai putere, dar și cu două versiuni hibride. Astfel, se vor regăsi sub capota limuzinei Corolla un motor pe benzină de 1.8 litri, făcând echipă cu un motor electric și asigurând împreună 122 de cai putere, dar și un motor de 2.0 litri, în tandem cu un motor electric, care oferă împreună 180 de cai putere.

Viitoarea Toyota Corolla Sedan va fi prezentată pe 16 noiembrie la Salonul Auto de la Guangzhou din China.

Adaugati comentariu