Noua Toyota Corolla sedan e pe drum. Primul teaser

Noua Toyota Corolla sedan

Noua Toyota Corolla sedan vine să-i țină companie versiunilor hatchback și Touring Sports. Limuzina Corolla își va face debutul pe 16 noiembrie, în China, și va ajunge în showroom-uri în primăvara anului viitor.

Salonul Auto de la Guangzhou va fi cadrul în care Toyota a programat prezentarea limuzinei Corolla, la aproape opt luni de la prezentarea hatchback-ului la Salonul Auto de la Geneva și la două luni de la debutul modelului Touring Sports, la Salonul Auto de la Paris.

Japonezii fac publice o fotografie și un clip care arată conturul profilului viitorului sedan, construit pe noua platformă a companiei, TNGA (Toyota New Global Architecture). Dispar din gamă propulsoarele diesel, dar își vor face apariția acolo motoarele deja familiare de la hatchback și Touring Sports.

Vom avea astfel de-a face cu o unitate pe benzină de 1.2 litri turbo și 116 cai putere, dar și de două versiuni hibrid. Prima vine cu motor de 1.8 litri pe benzină și motor electric, care dezvoltă împreună 122 de cai putere, în timp ce cea de-a doua este pusă în mișcare de un motor de 2.0 litri și un motor electric, care îi asigură 180 de cai putere.

Sloganul “O nouă eră pentru Corolla” însoțește imaginea teaser.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top