Cum arată interiorul viitoarei Honda e?

Honda e interior (5)

La scurt timp după ce am aflat date tehnice oficiale despre primul model electric de la Honda, constructorul nipon dezvăluie și cum arată bordul viitoarei e. Cinci ecrane își vor face loc în cabină.

Două display-uri LCD cu diagonală de 12,3 inci vor reda sistemul multimedia. Șoferul și pasagerul din dreapta le pot controla independent unul de celălalt, folosind funcții și aplicații diferite. Honda trece în contul lor o interfață sofisticată, intuitive și personalizabilă, care să se coreleze cu stilul de viață modern al șoferului.

Honda e interior (3)

Instrumentarul de bord digital integrează un ecran TFT, care va măsura 8,8 inci. Acesta va reda informațiile relevante referitoare la rulare, dar și date despre modul de rulare ales, nivelul de energie din baterie și detalii referitoare la funcțiile de siguranță.

Două ecrane laterale vor reda imaginile captate de camerele video, integrate în sistemul Side Camera Mirror, care vor înlocui oglinzile tradiționale, chiar și în cazul modelului cu echiparea standard.

Dispunerea este identică cu ceea ce am văzut la versiunea pre-serie, prezentată în primăvara trecută, la Salonul Auto de la Geneva.

Honda e interior (6)

Honda își echipează prima electrică și cu un asistent digital, bazat pe inteligență artificială, Honda Personal Assistant, care va accepta comenzi vocale după comanda “Ok, Honda”, urmată de o întrebare sau de o comandă. Sistemul este capabil să învețe obiceiurile și preferințele șoferului.

“Obiectivul nostrum a fost să continuăm la interior stilul simplu al exteriorului. Atmosfera interioară generală este combinață cu un confort excepțional, pentru că folosim materiale familiare, cum ar fi textură lemnoasă sau stofă texturată, care să amintească de o sufrageriemodernă”, explică Kohei Hitomi, liderul de proiect Honda e.

Honda e interior (1)

Honda e va fi pusă în mișcare de un motor cu 150 de cai putere și cuplu de 300 Nm. O baterie cu o capacitate de 35,5 kWh îi va asigura o autonomie de 200 de kilometri. Mașina va fi disponibilă exclusiv cu tracțiune spate.

Honda e poate fi rezervată deja pe piețe din vestul și nordul Europei, contra unui depozit de 800 de euro. 36.000 de clienți și-au manifestat deja interesul de a cumpăra prima electrică a casei nipone.

Adaugati comentariu